Mijn schoenen tijdens een winterwandeling

Ik heb een basis en gevorderden fotocursus gevolgd. Tijdens de gevorderden fotocursus kregen wij de opdracht om een fotoserie te maken en deze tijdens de expositie op te hangen. Je moest hiervoor zelf bedenken wat het onderwerp of thema zou zijn. Aangezien ik graag in de natuur ga wandelen, kwam ik al snel bij een wandeling terecht. Om niet alleen natuur te laten zien, kwam ik erbij om mijn schoenen te plaatsen in de natuur, waardoor de schoenen het verhaal vertelde. In de periode dat ik de foto’s ging maken was het winter en waren er verschillende dagen dat het hard had gevroren of had gesneeuwd waardoor het wit was en ijs lag, hierdoor werd het uiteindelijk een winterwandeling.

Ik vond het erg moeilijk om de juiste foto’s te kiezen en ook om de juiste manier te vinden om de foto’s tentoon te stellen. Uitindelijk was ik wel blij met de foto’s die ik gekozen heb en met het resultaat.

Uiteindelijk was er een expositie waar mijn fotoserie werd tentoongesteld. Hier hingen mijn schoenen met een collage van deze foto’s geplakt op kartonkleur foam. Ik heb leuke reacties tijdens opening toen ik er was van verschillende mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *